Galaxy met modelcode SM-G880 duikt op (Galaxy S7 Mini, Sport, Active, of..?)

Een tot nu toe onbekende Samsung telefoon met modelcode SM-G880 duikt op. Mogelijk zien we hier een variant op de Galaxy S7 of Galaxy S7 Active, bijvoorbeeld een Galaxy S7 Mini of een S7 Active voor de Europese markt.

samsung-galaxy-s7-mini-sport-sm-g880-1024x125 Galaxy met modelcode SM-G880 duikt op (Galaxy S7 Mini, Sport, Active, of..?)

In de Indiase importdatabase Zauba is sinds kort een Samsung telefoon te vinden met modelcode SM-G880F0. Het is niet eenvoudig een naam op dit beest te plakken, al kán het hier gaan om een nieuwe Galaxy S7 variant. De prijsindicatie ligt in ieder geval duidelijk in de topmodel range.

Twee jaar geleden bracht Samsung de SM-G860 en SM-G870 uit, wat respectievelijk de Galaxy S5 Sport en Galaxy S5 Active waren. Vorig jaar volgende de SM-G890 – de Galaxy S6 Active, die dit jaar opgevolgd wordt door de SM-G891, oftewel de Galaxy S7 Active.

We houden er in ieder geval dus rekening mee dat de SM-G880 bijvoorbeeld een ‘Sport’ variant is van de S7 Active – lees: een outdoor versie van de S7 voor de Amerikaanse provider Sprint (de S7 Active is precies dat voor AT&T). Ook zou het hier kunnen gaan om een internationale, of zelfs Europese versie van de S7 Active zelf. Maar als we toch een blik in de glazen bol werpen, sluiten we niet bij voorbaat uit dat we hier een Galaxy S7 Mini zien, waarover een tijdje geleden geruchten opdoken (Samsung’s laatste Mini, de S5 Mini, had ook een modelcode in de ‘800’-serie).

Duidelijk is dat het wat vroeg is om te zeggen wat de SM-G880 precies is – mogelijk gaat het hier om iets heel anders. Maar we gaan ‘m in de gaten houden, om te weten te komen welke telefoon het dan wel is.

Galaxy deal tips

Praat mee