Check de Samsung Galaxy S7 Active in het groen

Naast de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge, brengt Samsung binnenkort ook een Galaxy S7 Active op de markt. Dit toestel is nu te zien op een door ons opgeduikelde persrender, met een groen camo tintje.

samsung-galaxy-s7-active-camo-green Check de Samsung Galaxy S7 Active in het groen

Wie onlangs nog schrok van de goudkleurige Galaxy S7 Active die Evan Blass de wereld in Twitterde – die is ietwat lelijk, volgens velen – vindt de hierboven getoonde groene toestelvariant zeer waarschijnlijk een stuk minder aanstootgevend. Sterker nog: hij ziet er zo best aardig uit, wat ons betreft.

Natuurlijk blijft de kans groot dat Samsung de S7 Active nooit in Nederland danwel Europa op de markt zal brengen – of de recent ontdekte SM-G880 moet een internationale variant van dit toestel zijn, maar dat is allerminst duidelijk.

Opvallend is wel, dat op de bovenstaande afbeelding de AT&T branding – waar het toestel in principe te koop zal zijn, in de VS – ontbreekt. De toekomst zal leren of dit toch een kleine hint is naar een S7 Active variant die elders te koop zal zijn.

Wat denk jij? Moet Samsung de S7 Active toch hier uitbrengen, of zijn de ‘gewone’ S7 modellen met hun IP68 certificatie voldoende beschermd tegen de boze buitenwereld?

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Reacties

Praat mee