Zilverkleurige Samsung Galaxy S7 (Edge) bijna in Nederland

Elders ter wereld waren ze al verkrijgbaar, en nu zijn de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge in het zilver het in ons land binnenkort ook.

zilverkleurige-galaxy-s7-edge-zilver-nederland Zilverkleurige Samsung Galaxy S7 (Edge) bijna in Nederland

Onlangs nog kwamen te weten dat Samsung een roze Galaxy S7 in de planning heeft staan. Hoewel het nog niet zeker is dat díe ook naar Nederland komt, is dit nu van de zilveren Galaxy S7 wel het geval. Vanaf 2 mei zullen de nieuwe kleurvarianten van Samsung’s populairste toptoestel in de winkels liggen.

De zilveren Galaxy S7 en  S7 Edge waren in sommige landen al direct bij de lancering van de toestellen verkrijgbaar. In Nederland koos Samsung er voor om het aanbod beperkt te houden tot een witte, zwarte en goudkleurige uitvoering.

De zilverkleurige Galaxy S7 (Edge) krijgt hetzelfde prijskaartje mee als zijn andersgekleurde broertjes, en zal straks onder mee in Samsung’s eigen shop te vinden zijn. Nú al een zilvergekleurd model reserveren kan ook, en wel bij:

Als je er nu eentje reserveert, dan ben je over pakweg een week één van de eersten die een officiële, zilverkleurige Galaxy S7 of S7 Edge thuisbezorgd krijgt.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee