Vernieuwde handleiding kondigt Marshmallow update aan voor Galaxy Tab S2

Uit het verschijnen van de vernieuwde handleiding van de Galaxy Tab S2 valt op te maken dat de update naar Android Marshmallow voor deze tablet niet ver weg meer is – in navolging van recente smartphones zoals de Galaxy S6 en Galaxy S7, dus.

samsung-galaxy-tab-s2-android-marshmallow-update-handleiding Vernieuwde handleiding kondigt Marshmallow update aan voor Galaxy Tab S2

Nieuwe icoontjes in Android Marshmallow op de Galaxy Tab S2

Dat de Galaxy Tab S2 de update naar Android 6.0.1 Marshmallow krijgt wisten we in feite al heel lang. En nu lijkt het niet zo lang meer te gaan duren voor de update daadwerkelijk aangeboden gaat worden. Dat valt op te maken uit het verschijnen van de vernieuwde handleiding van de verschillende Tab S2 varianten in het Engels (PDF) – een Nederlandstalige variant konden we zo gauw nog niet opsnorren.

samsung-galaxy-tab-s2-android-marshmallow-update-handleiding-design Vernieuwde handleiding kondigt Marshmallow update aan voor Galaxy Tab S2

En meer vernieuwd design op de Tab S2 met Marshmallow

Dat neemt niet weg dat dit een duidelijk teken is dat Samsung wel zo’n beetje klaar is met de ontwikkeling van de Marshmallow software voor de Galaxy Tab S2, en dat de update over niet al te lange tijd zal beginnen aan de gestage uitrol. In welk land Tab S2 gebruik(st)ers als eerste de update zullen kunnen installeren valt zoal gebruikelijk niet te voorspellen. Evenmin wagen we ons aan uitspraken over wanneer de update in Nederland beschikbaar zal komen. Geduld blijft dus een schone zaak, al weten we bij deze dus wel degelijk dat de update eraan zit te komen.

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee