Security update april bereikt Samsung Galaxy S6 Edge Plus (unbranded en Vodafone)

In navolging van andere Galaxy topmodellen, krijgt ook de Galaxy S6 Edge Plus vanaf nu de update met beveiligingspatches van de maand april.

samsung-galaxy-s6-edge-plus-android-marshmallow-preview-1 Security update april bereikt Samsung Galaxy S6 Edge Plus (unbranded en Vodafone)

Als eerste is de branded Galaxy S6 Edge Plus van provider Vodafone aan de beurt, en (update, dank aan o.a. Koos) inmiddels ook de unbranded versie, die in feite pas net de patches van maart achter de kiezen had. De nieuwe firmware draagt versienummer XXS2BPD2, en brengt dus een aantal zinvolle verbeteringen op beveiligingsgebied. Uiteraard blijft het besturingssysteem zelf gewoon netjes bij Android versie 6.0.1.

Als je de update installeert, en vervolgens via Instellingen naar Toestel-info gaat, en daar de optie Software-info kiest, dan zie je in het vakje Niv. Android-beveiliginspatch de datum 2 april staan, ter indicatie van het feit dat de april patches nu geïnstalleerd zijn.

Met een beetje geluk volgt spoedig ook T-Mobile’s branded S6 Edge Plus.

Beste Galaxy S6 Edge Plus deals per provider

Reacties

Praat mee