Samsung VR Challenge: wat is het beste virtual reality idee van Nederland?

Samsung en Startup Fest Europe bundelen krachten, en lanceren een wedstrijd op zoek naar het beste virtual reality idee van Nederland.

samsung-startup-fest-vr-wedstrijd-idee-nederland Samsung VR Challenge: wat is het beste virtual reality idee van Nederland?

Speciaal voor studenten, developers en startups lanceren Samsung en Startup Fest Europe een wedstrijd. Het doel: bedenk het beste, zinvolste virtual reality idee. Een vakjury bepaalt welke inzendingen het vervolgens direct tegen elkaar moeten opnemen tijdens het Startup Fest Europe, dat van 24 tot en met 28 mei plaatsvindt.

De uiteindelijke winnaars krijgen de kans om hun idee in samenwerking met Samsung daadwerkelijk om te zetten in een product of oplossing. Inzendingen voor de wedstrijd kunnen tot en met 11 mei worden ingediend, waarna het grote publiek – na een voorselectie door de jury – bepaalt welke inzendingen doorgaan naar het uiteindelijke evenement op het Startup Fest.

Meer details over deze Samsung VR Challenge, inclusief informatie over hoe je deelneemt, vind je op de speciale website HIER.

Galaxy deal tips

Praat mee