Samsung introduceert officieel Good Lock app (maar nog niet in NL)

Samsung lanceert officieel haar Good Lock applicatie, die het vergrendelscherm vervangt, en voorziet van een enorm aantal mogelijkheden om deze aan je eigen behoefte aan te passen. Mits je een Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S6, S6 Edge of een Galaxy S6 Edge Plus hebt.

samsung-good-lock-officieel Samsung introduceert officieel Good Lock app (maar nog niet in NL)

Als losse APK deed Samsung’s Good Lock app al een tijdje de rond, en nu is hij dan echt officieel gelanceerd. Je kunt er je vergrendelscherm én een deel van de vertrouwde TouchWiz interface mee vervangen. Good Lock is in feite vooral een interessant, maar wat chaotisch experiment van Samsung, dat laat zien dat de Zuid-Koreanen achter de schermen wel degelijk flink verder kijken dan hun TouchWiz-neus lang is.

Samsung heeft de app nu officieel beschikbaar gesteld in haar eigen Galaxy Apps winkel – mits je in de VS, Engeland, Canada, Australië, Singapore of Korea woont. In Nederland, en het grootste deel van Europa, is Good Lock nog niet officieel verkrijgbaar. Eventueel kun je zelf aan de slag met de APK file, die je bij de collega’s van Sammobile kunt vinden. Wij raden installatie en gebruik alleen aan als je nieuwsgierig genoeg bent, én niet vies bent van een experiment. Het is (nog) niet per se de meest overzichtelijke toevoeging voor je Galaxy.

Dat gezegd hebbende: sinds de eerste betaversie van Good Lock is er flink wat vooruitgang geboekt, en Samsung zelf belooft dan ook de app iedere twee weken van updates en verbeteringen te voorzien. Mocht Samsung ‘m ooit in Europa en Nederland uitbrengen, gaan wij ‘m natuurlijk uitgebreid reviewen.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Reacties

  1. Martijn zegt

    Ik zou GoodLock nog niet apart downloaden en dan installeren. Ik had dat ook gedaan en kreeg vervolgens bij installatie van de update de melding dat ik op onjuiste wijze mijn toestel had geupdatet en dat een update nu alleen nog via SmartSwitch op de PC kon worden uitgevoerd. Vervolgens moest ik eerst mijn hele telefoon naar fabrieksinstellingen terugzetten om van dit probleem af te zijn. Oppassen dus..

  2. Raoul zegt

    Hij is helemaal top geen problemem mee.
    Zit er goed uit mooie interface handing datje meldingen weg kan vegen naar “keep” en later weer kan bekijken of de heringering dat de meldong na een uurtje terug komt 🙂

Praat mee