Nieuw: Minecraft op je Samsung Gear VR

Menigeen zat er al op te wachten, en nu is hij dan officieel beschikbaar op Samsung’s Gear VR: Minecraft.

minecraft-gear-vr-samsung Nieuw: Minecraft op je Samsung Gear VR

Als er één game is die zich bij uitstek leent om in virtual reality te spelen, is het wel Minecraft. En hoewel een versie voor Oculus’ eigen Rift nog in de pijpleiding zit, is de versie voor de Gear VR nu al beschikbaar, mits je een Bluetooth gamepad hebt.

Minecraft is dus te vinden in de Oculus Store op je Gear VR met bijbehorende telefoon (Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S6, S6 Edge, S6 Edge Plus). Gratis is hij niet, maar voor wie fan is hoeft de prijs van € 6,99 ook geen grote hindernis te vormen – inderdaad, even duur als Minecraft Pocket Edition, waar de Gear VR alle features mee deelt. Wel heb je een Bluetooth gamepad nodig om te kunnen spelen.

Minecraft voor Gear VR biedt de mogelijkheid tot cross platform play met de genoemde Pocket Edition én de Windows versie van het spel, dus je hoeft niet eenzaam te wachten tot meer mensen zich melden in de VR variant.

(via, bron)

Galaxy deal tips

Praat mee