Samsung introduceert roségouden Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge

Samsung heeft officieel de roségouden toestelversies van de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge gelanceerd. Of en wanneer ze naar Europa komen is nog niet bekend.

samsung-galaxy-s7-edge-rose-goud Samsung introduceert roségouden Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge

Op dit moment worden de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge verkocht in een witte, zwarte, en goudkleurige uitvoering. Een zilverkleurige versie bereikte tot nu toe de Nederlandse markt nog niet. Bij dit gezelschap voegt zich nu dus ook een roségouden uitvoering van beide S7 modellen.

Volgens Samsung zelf, heeft deze roségouden kleur een natuurlijke, rustgevende uitstraling, en de nieuwe Galaxy S7 glitteren en glanzen alsof ze van binnen uit verlicht worden. Wat dat ook moge betekenen.

Een stuk duidelijker is het feit dat deze nieuwe S7 varianten vanaf vandaag in Zuid-Korea te koop zijn, en op een later datum ook in winkels in andere landen zullen verschijnen. Of met ‘andere landen’ ook Europese landen bedoeld zijn is vooralsnog niet bekend. De roségouden S7 en S7 Edge kosten net zoveel als hun andersgetinte familieleden.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee