Hoe lang kan de Samsung Galaxy S7 (Edge) onder water blijven? (Hint: lang!)

Een van de prettige eigenschappen van de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge is de waterbestendige behuizing. Maar dat de toestellen het zó lang – 16 uur – volhouden onder water is toch wel onverwacht.

samsung-galaxy-s7-edge-hoe-lang-onder-water Hoe lang kan de Samsung Galaxy S7 (Edge) onder water blijven? (Hint: lang!)

Officieel zijn de Galaxy S7 en S7 Edge bestand tegen onderdompeling in anderhalve meter water, gedurende maximaal een half uur. Gelukkig zijn er altijd mensen die de vraag ‘maar hoe lang kunnen ze nu echt onder water blijven?’ graag beantwoorden. Zodat wij het zelf niet hoeven doen.

Het is Lewis van Unbox Therapy die zijn Galaxy S7 Edge offert in naam van de wetenschap. Hij stopt zijn toestel in een met water gevulde pot – noot: zeker niet anderhalve meter diep, maargoed – en laat ‘m daar maarliefst zestien uur in zitten. Inmiddels voel je de bui natuurlijk al hangen: het toestel gaat zonder morren gewoon aan, na dit extra lange bad. Of zoals Lewis zelf zegt: je kunt ‘m in de toiletpot laten vallen…. en ‘m daar gewoon een nacht laten liggen. Mocht je dat willen.

Logischerwijs willen we aan dit alles toch toevoegen: probeer dit NIET zelf. Het is indrukwekkend dat de Galaxy S7 (Edge) het kan, maar niemand – en zeker Samsung niet – geeft de garantie dat ook jouw toestel het doet na 16 uur onder water.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee