Samsung start april updates Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge

De maart patches voor Samsung’s Galaxy S6, Galaxy S6 Edge en Galaxy S6 Edge Plus zijn nog niet afgekoeld, en de updates met de fixes voor de maand april komen alweer op gang.

samsung-galaxy-s6-edge-april-update1 Samsung start april updates Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge

Gisteren al meldden wij dat de update met april beveiligingspatches voor de Galaxy S6 Edge Plus in Nederland op gang aan het komen was, en vandaag volgen ook de eerste exemplaren van de kleinere S6 en S6 Edge.

In ieder wordt op dit moment al een update uitgerold voor de unbranded (niet bij een provider gekochte) Galaxy S6 Edge met firmwareversie XXU3DPDF, en T-Mobile’s branded S6 (XXS3DPDF). Voor de andere Galaxy S6 (Edge) varianten zal dezelfde update op korte termijn ook wel volgen, waarna beide toestelversies op veiligheidsgebied weer tiptop zijn bijgewerkt.

 

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Reacties

 1. Dylan zegt

  Na de update die ik vandaag installeerde (G920FXXU3DPCU) doet mijn vingerscanner het niet meer bij het openen van de telefoon. Ik moet de pincode intypen en eerst vegen voordat ik m’n vingerafdruk kan plaatsen. Wat is hier mis?

 2. Gerr-Jan zegt

  Balen. Mijn s6 vroeg of ik het goed vond dat de nieuwste versie geïnstalleerd werd. Dat heb ik positief bevestigd. Nadat de update geïnstalleerd was, start het toestel opnieuw op. Inloggen met vingerafdruk werkt niet meer. Na het opzoeken van de back-up code… weer pech. Je moet de sim-kaart pincode invoeren. Nadat dit gebeurt is, zijn een aantal iconen veranderd / verwijderd. Dit hersteld hebbende, de vingerafdruk weer opnieuw ingesteld. Echter nu herkent het toestel vaak mijn vinger afdruk niet meer. Vingerafdruk opnieuw ingespannen. En nog steeds werkt die vaak niet of pas na de tweede of derde keer. Tot voor de updaten naar de nieuwe Android werkte het toestel perfect. Het lijkt er op dat Samsung het zelfde wil doen als Apple. Oftewel zorg met updates dat het toestel het slechter gaat doen, dan ruilen ze het toestel misschien wel in voor een s7. Als dit de werkwijze van Samsung is, is dit mijn laatste Samsung ooit.

 3. Marco Zwetsloot zegt

  Hier nog steeds geen april update ontvangen…..mei update is al gestart zelfs.
  Elke maand update is echt heel goed Samsung, maar release ze dan wel op tijd.

 4. Anieta zegt

  Sinds de kleine up-date van de samsung galaxy s6 edge vreet mijn telefoon batterij. Bij batterijverbruik bkijkt het aan mijn beeldscherm te liggen gemiddeld 45% zelfs als het scherm gelokt is. Ik heb geen screensaver aan. Al met samsung hierover gecommuniceerd en van alles geprobeerd. Zelfs terug zetten naar fabrieksinstellingen heeft geen effect. Ik heb meerdere zelfde klachten gelezen. Weet iemand wanneer er weer een nieuwe up-date komt? Na de grote up-date van april was mijn telefoon sneller, en zuiniger in in ram en batterij gebruik

 5. Ismael zegt

  Das grappig. Ik heb de update gehad voor mijn S6 en als ik kijk bij Niv. Android-Beveiliginspatch dan staat er 1 mei 2016. Wat is er niet goed gegaan?

 6. V Veldhuisen zegt

  bij mij staat de beveiligingspatch nog steeds op 1 maart! Wat kan ik doen? Het toestel geeft aan dat er geen updates zijn

Praat mee