Marshmallow update arriveert in Europa op Galaxy Note 4 SM-N910C

Nadat de update naar Android 6.0.1. Marshmallow voor de Galaxy Note 4 in de VS al van start ging, arriveert hij nu ook in Europa. Op de toestelversie met modelcode SM-N910C, om precies ze zijn.

galaxy-note-4-sm-n910c-android-marshmallow-update-resized-576x1024 Marshmallow update arriveert in Europa op Galaxy Note 4 SM-N910C

Hoewel verreweg de meeste Galaxy Note 4 gebruik(st)ers in Nederland een toestel met modelcode SM-N910F hebben, weten we dat er ook aardig wat van het SM-N910C via grijze import zijn verkocht.

Voor deze toestelversie – althans, de van oorsprong Poolse – is nu de update naar Android 6.0.1 beschikbaar. En hoewel de meesten Note 4 gebruik(st)ers hier dus in principe niks aan hebben – je kunt niet eens de firmware van de ‘C’ op de ‘F’ variant flashen – is de update weer een stapje dichterbij.

De update brengt het beveiligingsniveau van het toestel overigens ook direct naar dat van de maand april, inclusief de allernieuwste security patches dus.

Hopelijk volgt nu echt snel de Marshmallow update voor de Note 4 SM-N910F in Nederland. Heb jij de SM-N910C, en de update al geïnstalleerd? Deel hieronder jouw ervaringen met de nieuwste versie van het Android besturingssysteem en de nieuwe en vernieuwde features die hij naar de Note 4 brengt!

(Dank, Peter!)

Beste Galaxy Note 4 deals per provider

Reacties

 1. Manus zegt

  Sinds gistern Android 6.0 op SM-910C Note 4.
  Notificatie: SD-Kaart voor overzetten van foto’s en media.
  Onder Instellingen-Applicaties is onderdeel SD-Kaart weg.
  Spotify start niet meer op!
  Voorheen gedownload kaartmateriaal navigatie App Here is niet zogenaamd niet meer aanwezig.

  • Rudy zegt

   Traag als altijd hè, het zal ooit wel eens goed komen. Mijn Note 4 is traag als stroop inmiddels dus zit ook met smart te wachten..

 2. marc zegt

  ik heb zelf de poolse 6.0.1 geflasht met odin.

  En wifi tethering werkt niet meer. Clients “zien” mijn Note 4 nog, kunnen erop connecteren maar geraken niet op internet. Geprobeerd met een andere gsm en ook met mijn laptop.

Praat mee