Lijst met modelcodes Samsung Galaxy Note 6 duikt op, Europees model van de partij

Er is goede hoop dat de Samsung Galaxy Note 6 in tegenstelling tot zijn voorganger wel naar Europa komt. Nieuwe informatie lijkt dit te bevestigen.

samsung-galaxy-note-6-modelcodes-europa Lijst met modelcodes Samsung Galaxy Note 6 duikt op, Europees model van de partij

Zoals wel vaker, is het in China waar een lijst opduikt met modelcodes van de Galaxy Note 6, die door Samsung intern met de naam Grace wordt aangeduid. Helemaal onderaan de hierboven getoonde lijst bungelt de Grace EUR OPEN, oftewel de Europese versie van de Note 6.

Als deze lijst klopt, krijgt de Galaxy Note 6, in tegenstelling tot de Galaxy Note 5, wel weer een echte, wereldwijde release – en wij in ons land eindelijk weer een heuse, nieuwe Note.

Toch is het nog te vroeg om zeker te zijn. Het gaat nog enige maanden duren voor Samsung de Galaxy Note 6 daadwerkelijk aan de wereld zal voorstellen, en tot die tijd kan er nog een hoop veranderen – Samsung’s releaseplanning incluis. Maar voor nu is dit alles wel degelijk een aanwijzing dat de Note serie inderdaad een comeback gaat maken op onze markt.

Praat mee