Hier is de Samsung Galaxy Xcover 3 Value Edition met Android Marshmallow

Het is ruim een jaar geleden dat Samsung de Galaxy Xcover 3 officieel lanceerde. En nu is er dan de Galaxy Xcover 3 Value Edition met modelcode SM-G389F. Het verschil is, nouja, minimaal.

samsung-galaxy-xcover-3-ve-value-edition-met-android-marshmallow Hier is de Samsung Galaxy Xcover 3 Value Edition met Android Marshmallow

De Galaxy Xcover 3 Value Edition, die nu opduikt bij webwinkel Belsimpel is exact hetzelfde als de Xcover 3 die nu ruim een jaar te koop is: een 4,5 inch TFT scherm met 800 bij 480 pixels, een quadcore processor met een maximal kloksnelheid van 1,2 GHz. Er is 1,5 GB RAM aan boord, en 8 GB opslagruimte die door een microSD kaartje kan worden uitgebreid. De behuizing van beide toestelversies is IP67 gecertificeerd, en voldoet aan de MIL-STD 810GB standaard, wat zoveel wil zeggen dat het toestel bestand is tegen behoorlijk wat stof, water, klappen, en hoge en lage temperaturen.

Het enige verschil tussen beide Xcover 3 varianten is dus het feit dat de Value Edition op Android 6.0 Marshmallow draait – wat tegelijk ook aangeeft dat de kans significant is dat Samsung de eerste Xcover 3 níet zal updaten naar deze nieuwere versie van het Android besturingssysteem.

Dus als je opzoek bent naar een Galaxy telefoon die bestand is tegen allerlei ruwe of extreme omstandigheden, dan is vanaf nu de Galaxy Xcover 3 Value Edition de logische keuze. Hij is zeer binnenkort leverbaar voor € 228,-, of in combinatie met een abonnement. Check zelf alle aanbiedingen bij Belsimpel HIER.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee