Galaxy Note 3 Neo krijgt eindelijk Android 5.1.1 Lollipop update in Nederland

De Galaxy Note 3 Neo kreeg een tijdje geleden wél een update met recente beveiligingspatches, maar nog steeds geen Android 5.1.1 Lollipop. Ook in dit laatste komt nu dan eindelijk verandering.

samsung-galaxy-note-3-neo-android-lollipop-update Galaxy Note 3 Neo krijgt eindelijk Android 5.1.1 Lollipop update in Nederland

Voor de Galaxy Note 3 Neo is nu dus inderdaad de update naar Android 5.1.1 Lollipop beschikbaar in Nederland, middels firmwareversie XXUDPB1. Naast de nieuwere – maar inmiddels niet meer nieuwe – versie van het besturingssysteem komen er ook nog een aantal nieuwe beveiligingspatches met de update mee.

Met de komst van Lollipop naar de Note 3 Neo blijft er nog maar één ‘zwart gat’ in Samsung’s Lollipop-update cyclus: de unbranded Galaxy S5 Mini zit nog steeds op de update te wachten, terwijl de branded broertjes al wel de sprong mochten nemen.

In ieder geval brengt deze update alle belangrijke vernieuwingen in Android Lollipop naar de Note 3 Neo. Heb jij ‘m al geïnstalleerd op jouw toestel? Laat hieronder even weten wat jij zoals tegenkomt aan verbeteringen, of juist aan bugs.

Beste Galaxy Note 3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee