Analisten: ‘Galaxy Note 6 komt mogelijk eerder dan verwacht’ (maar: misschien toch niet)

Samsung zou conform eerdere geruchten van plan zijn de Galaxy Note 6 eerder dan verwacht op de markt te brengen, aldus analisten.

samsung-galaxy-note-6 Analisten: 'Galaxy Note 6 komt mogelijk eerder dan verwacht' (maar: misschien toch niet)

Eerdere Notes zijn klaar voor de Galaxy Note 6?

Een tijdje geleden laaide de hoop op dat Samsung de Galaxy Note 6 eerder dan verwacht – ‘normale’ verwachting: september – op de markt zou kunnen brengen. Dit, nadat eerder geluiden opdoken dat de Note serie een come back zou kunnen maken op de Europese markt – met andere woorden: dat de Galaxy Note 6 wél in Nederland uitgebracht zal worden.

Naar aanleiding van de boven verwachting goede verkoopcijfers van de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge, zou Samsung mogelijk kiezen voor een langere periode tussen de lancering van de Galaxy Note 6 en Apple’s volgende iPhone generatie. Aldus analisten.

Daar tegenover staat het feit dat de insiders van Sammobile melden dat Samsung op dit moment nog niet bezig is met de software voor de Note 6. Als de Zuid-Koreanen het toestel inderdaad vóór september willen lanceren – bijvoorbeeld in juni of juli – zou dit eigenlijk wél het geval moeten zijn. Al met al reden genoeg dus om deze speculatieve vroege release voorlopig met een korreltje zout te nemen.

 

Reacties

  1. Eric zegt

    Heel simpel,
    Ik vernieuw zo rond oktober. Als er dan geen Note 6 is dan wordt het geen Samsung meer. Ik ben trouw gebleven aan alle notes vanaf de 2. De 5 heb ik overgeslagen omdat men zo dom was deze niet uit te brengen. De 6 zal afwachten zijn. Anders wordt het weer een Iphone zoals ik daarvoor ook had of misschien een LG of zelfs Huawei. Dat moet ik dan nog bekijken.aar ik vertik het om naar de S7 te moeten gaan omdat men denkt dat een note hier niet aanslaat.

Praat mee