Security patches van maart voor de Galaxy A5 (2016) en de Galaxy Note Edge

In navolging van de Galaxy Note 4 en de Galaxy S5, krijgen ook de Galaxy A5 (2016) en de Galaxy Note Edge nu een update met de nieuwste patches op beveiligingsgebied.

galaxy-a5-2016-en-galaxy-note-edge-maart-security-patches-march Security patches van maart voor de Galaxy A5 (2016) en de Galaxy Note Edge

Samsung is de laatste dagen druk met het uitrollen van de laatste security patches – die van deze maand, maart – naar een aardig aantal Galaxy telefoons. De Galaxy Note 4 kreeg ze eerder deze week, en naast de patches voor de Galaxy S6 kreeg ook de Galaxy S5 dezelfde veiligheidsverbeteringen.

En nu rollen er dus updates uit naar de Galaxy Note Edge – firmwareversie XXS1CPC2 – en de Galaxy A5 (2016) – firmware XXU2APC4 – die dezelfde patches bevatten. De update laat de toestellen bij de bestaande versie van het Android besturingssysteem – op beide telefoons versie 5.1.1 – maar in het Toestel-info (Note Edge) of Software-info (A5 2016) scherm kun je zien dat datum van de beveiligingspatch nu 1 maar tis.

samsung-galaxy-a5-2016-security-patch-maart Security patches van maart voor de Galaxy A5 (2016) en de Galaxy Note Edge

Uiteraard verwachten we voor zowel de A5 (2016) als de Note Edge later dit jaar ook de grote update naar Android 6.0.1 Marshmallow. Echter, wanneer dit gaat gebeuren is zoals gewoonlijk niet bekend, en we gaan er niet van uit dat deze update op korte termijn op een van beide telefoons zal arriveren.

(Dank voor alle meldingen!)

Beste Galaxy A5 (2016) aanbiedingen per provider

Praat mee