Samsung registreert Galaxy Club trademark (ja, echt)

Wij van Galaxy Club hebben ontdekt dat Samsung in Zuid-Korea een aanvraag heeft gedaan voor bescherming van de merknaam Galaxy Club. Inderdaad, ja.

samsung-galaxy-club-trademark-kipris-1024x205 Samsung registreert Galaxy Club trademark (ja, echt)

Het is natuurlijk verleidelijk om er vanuit te gaan dat Samsung van plan is een website te lanceren met nieuws en tips voor haar eigen Galaxy producten, maar dan maken we ons toch vooral schuldig aan projectie.

De feitelijke aanvraag (PDF) laat in het midden op wat voor type product de merknaam betrekking heeft, behalve dat het iets in het segment mobiele electronica is. Mogelijk is dit de naam van een soort premium lidmaatschap programma – denk aan het recente upgrade programma dat Samsung in sommige landen lanceerde voor haar nieuwe Galaxy S7 een Galaxy S7 Edge.

Het spreekt voor zich dat wij met name benieuwd zijn, al is de kans natuurlijk groot dat een dergelijke ‘club’, of programma, nooit Europa en/of Nederland zal bereiken. En als is dat wel het geval: wij waren er eerst 😉 .

Galaxy deal tips

Praat mee