Minecraft komt naar de Samsung Gear VR

Je kunt stukje bij beetje steeds meer met je Samsung Gear VR. De wereld van Minecraft betreden behoort straks ook tot de mogelijkheden.

samsung-gear-vr-minecraft-1024x601 Minecraft komt naar de Samsung Gear VR

Vandaag zal Microsoft op de Game Developers Conference samen met Oculus aankondigen dat Minecraft ook beschikbaar zal komen voor Samsung’s Gear VR, zo kwam Engadget te weten.

Minecraft is al toegankelijk met een Rift headset van Oculus zelf, en dus is de stap naar de Gear VR – waar Oculus ook de software voor verzorgd – niet zo groot. Bovendien zijn er inmiddels heel wat meer Gear VR gebruik(st)ers, waardoor het niet meer dan logisch is om ook voor dit platform Minecraft’s 3D wereld te ontsluiten.

Op dit moment is nog niet bekend wanneer we een Minecraft app in de Oculus Store op de Gear VR kunnen verwachten, noch hoeveel deze dan moet kosten. Hopelijk komen we dit soort details spoedig te weten.

Galaxy deal tips

Praat mee