‘Samsung Gear S2 krijgt later deze maand iOS ondersteuning’

Dat Samsung de Gear S2 compatible wil maken met Apple’s iPhones was al bekend. En inmiddels lijkt het bijna zover te zijn.

gear-s2-balr-actie-gratis-metalen-band 'Samsung Gear S2 krijgt later deze maand iOS ondersteuning'

Samsung zou van plan zijn nog voor het einde van deze maand te starten met de uitrol van een update die de Gear S2 compatible maakt met iOS. Tegelijkertijd moet dan de Gear Manager for iOS in Apple’s App Store verschijnen, om de cirkel rond te krijgen.

Zodra beide stappen voltooid zijn, kun je dus straks ook de Gear S2 of Gear S2 Classic gebruiken samen met je iPhone. Uiteraard moet nog blijken welke features uiteindelijk precies wel, en welke niet in combinatie met een iPhone zullen werken. Samsung Pay – in markten waar beschikbaar – zal het bijvoorbeeld niet doen met een iPhone.

Hoeveel iPhone gebruikers vervolgens daadwerkelijk een Samsung smartwatch zullen aanschaffen valt moeilijk te voorspellen, al biedt de Gear S2 een veelgeprezen interface die allerminst onderdoet voor Apple’s eigen Watch.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee