Samsung Galaxy S7 en S7 Edge vandaag officieel in Nederlandse winkels

Tja, wat valt er eigenlijk nog precies over te zeggen: vanaf vandaag liggen Samsung’s nieuwe Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge dan echt in de Nederlandse winkels. Heb jij de jouwe al?

samsung-galaxy-s7-edge-verkoop-start-doos Samsung Galaxy S7 en S7 Edge vandaag officieel in Nederlandse winkels

Het lukt Samsung steeds beter om de tijd tussen onthulling en release van een belangrijke smartphone kort te houden. En dus belanden de op 21 februari gelanceerde Galaxy S7 en S7 Edge vandaag 11 maart in de Nederlandse winkels.

Volgens Samsung’s eigen gegevens ligt het aantal pre-orders voor de S7 2,5 keer hoger dan bij eerdere Galaxy S telefoons. Ruim zes op de tien pre-order – 61%, om precies te zijn – is een S7 Edge, die dus duidelijk populairder is dan de platte Galaxy S7.

Vandaag worden veel van deze pre-orders uitgeleverd, en ontvangen veel kersverse gebruik(st)ers dus hun gloednieuwe Galaxy S7 smartphone. Behoor jij tot de gelukkigen? Laat hieronder dan weten hoe jouw eerste indrukken zijn! Om je op weg te helpen stelden wij alvast een handvol eerste tips en trucs voor de Galaxy S7 (Edge) samen, én een overzicht met handige, eenvoudige camera tips.

De komende tijd vind je hier op GalaxyClub natuurlijk nog veel meer nuttige, fijne of grappige tips en trucs voor beide S7 varianten, én houden we je natuurlijk op de hoogte van alle grote of kleine updates die de toestellen krijgen.

Als je jouw S7 de afgelopen weken al had besteld, vergeet dan, indien nodig, niet verdere stappen te nemen om je gratis Gear VR te claimen. Dit alles doe je op Samsung’s actiepagina.

Wil jij nu of straks een Galaxy S7 (Edge) kopen? Check dan alle prijzen in onze handige vergelijkers:

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee