Check de vernieuwde handleiding voor de Samsung Galaxy S6 Edge met Android Marshmallow

Of je de update naar Android Marshmallow al hebt, er nog op zit te wachten, je kunt nu een blik werpen in de gereviseerde handleiding van de Samsung Galaxy S6 Edge, inclusief de nieuwe edge features van het toestel.

samsung-galaxy-s6-edge-marshmallow-handleiding Check de vernieuwde handleiding voor de Samsung Galaxy S6 Edge met Android Marshmallow

De update naar Android 6.0.1 Marshmallow arriveerde in Nederland op Vodafone’s branded Galaxy S6 en S6 Edge – gebruik(st)ers met een unbranded toestel, of een branded model van T-Mobile moeten nog even geduld hebben. Maar dat belet niemand om alvast rond te neuzen in de vernieuwde handleiding.

Op dit moment is deze al beschikbaar voor de Galaxy S6 Edge (Nederlands: PDF, Engels: PDF, Duits: PDF), en toont onder meer de nieuwe edge features én alle andere vernieuwingen in Android Marshmallow. Voor de edge-loze Galaxy S6 zijn de handleidingen curieus genoeg nog niet aangepast, maar dat zal niet lang op zich laten wachten.

Meer geduld moeten gebruik(st)ers met een Galaxy S6 Edge Plus hebben. Voor dat toestel is Marshmallow update al van start, maar nog niet in onze buurt beschikbaar, en ook op een nieuwe handleiding moeten we nog wachten. Maar als je vol ongeduld toch de gebruiksaanwijzing van de nieuwe edge functies wilt zien, dan kun je natuurlijk gewoon bij de hierboven genoemde handleiding van de ‘kleine’ S6 Edge terecht.

PS: overigens, voor de niet hier verkrijgbare Galaxy Note 5 is de handleiding wél al vernieuwd (PDF).

Beste Galaxy S6 Edge deals

Per provider

Los toestel

Praat mee