‘Samsung Galaxy Note 6 met Android N komt al in juni’

Als het op geruchten over de vervroegde release van een smartphone aankomt, kun je niet vroeg genoeg beginnen. Dus bij deze: mogelijk komt de Samsung Galaxy Note 6 al in juni, vrolijk draaiend op Android N – inderdaad, de vólgende versie van het besturingssysteem.

samsung-galaxy-s6-plus-versus-galaxy-note-4-vergelijking-1 'Samsung Galaxy Note 6 met Android N komt al in juni'

Galaxy S6 Edge Plus en de Note 4 – de laatsten der Europese Galaxy phablets (voor nu)

Het rijtje geruchten over een vervroegde lancering van een of ander volgend Galaxy topmodel is lang. Lang. Lang. Lang. Lang. En nagenoeg nooit blijken deze geruchten te kloppen. Nouja, behalve afgelopen zomer, toen Samsung de Galaxy Note 5 weken eerder dan verwacht onthulde. Weken, inderdaad, en dus amper het predikaat ‘vroeger’ waard. Wat we willen zeggen is dit: neem het onderstaande met een korrel zout.

Volgens bronnen in Zuid-Korea wil Samsung de Galaxy Note 6 namelijk al in juni lanceren. Bovendien moet het toestel dan al direct op Android versie N draaien – de versie waarvan onlangs een vroege versie werd vrijgegeven, en die pas komende zomer klaar is om door telefoonfabrikanten getest te worden.

Recent waren we ook al sceptisch over een lijstje met mogelijk specificaties van de Galaxy Note 6, en dit nieuws over een release in juni is niet veel geloofwaardiger. Waarom we het hier dan toch vermelden? Ach, een beetje roddelen op zijn tijd is best gezellig. En zonder Nederlandse release van de Note 5 moge duidelijk zijn dat we rijkhalzender-dan-normaal uitkijken naar de komst van de Note 6, waarvan verwacht wordt dat deze wél in Europa verkocht gaat worden. Dus: laat ons lekker, oké? 😉

(via)

Praat mee