Samsung bevestigt Android Marshmallow update Galaxy Tab A

Samsung’s eigen klantenservice in Engeland bevestigt dat er gewerkt wordt aan een update naar Android 6.0 Marshmallow voor de Galaxy Tab A.

samsung-galaxy-tab-android-6-marshmallow-update Samsung bevestigt Android Marshmallow update Galaxy Tab A

Via Twitter werd Samsung’s Engelse klantenservice gevraagd of de Galaxy Tab A een update naar Android 6.0.1 Marshmallow zal krijgen, om sommige bugs in Android 5.0.2 op te lossen. Het antwoord laat weinig te raden over: de Marshmallow update voor de Tab A wordt op dit moment ontwikkeld.

Daarmee zien we in ieder geval door Samsung zelf bevestigd dat de Galaxy Tab A de Marshmallow update later dit jaar krijgt, al wordt natuurlijk allerminst duidelijk wanneer dit dan moet gaan gebeuren. En voor de zekerheid is het goed om te vermelden dat Samsung’s Engelse klantenservice wel vaker voorspellingen doet die niet per se uitkomen. Zo bleef de voorspelde update naar Android Lollipop voor de Galaxy Ace 4 uiteindelijk uit.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee