Eerste test Samsung Galaxy S7 Edge met Backpack cover duikt op: accuduur wekt indruk

Een eerste accuduur test van de Backpack batterij cover voor de Samsung Galaxy S7 Edge levert indrukwekkende resultaten op. Update: inmiddels hebben wij ‘m zelf ook getest – check dus onze uitgebreide Galaxy S7 Backpack cover review.

galaxy-s7-edge-backpack-accuduur Eerste test Samsung Galaxy S7 Edge met Backpack cover duikt op: accuduur wekt indruk

Als een van de eersten wisten de mensen van Typhone de accuduur van de nog maar net verkrijgbare Backpack batterij cover te testen. De Galaxy S7 Edge heeft van zichzelf al een indrukwekkende accuduur, maar met de Backpack – capaciteit bij de S7 Edge: 3100 mAh, bij de Galaxy S7 2700 mAh – wordt het allemaal nog een stukje extremer.

In Typhone’s test hield de S7 Edge het bij intensief gebruik – zonder dat erg duidelijk wordt wat dit precies inhoudt – 36 uur vol, met een screen on time van 8,5 uur. Met de juiste timing is dat goed voor twee werkdagen. Bij minder heftig gebruik behoren drie volle werkdagen tot de mogelijkheden.

De Backpack cover voor de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge is nu leverbaar, en kost € 89,99. Je vindt beide modellen in Samsung’s eigen shop HIER.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee