Bestellingen Galaxy S7 en S7 Edge overtreffen Samsung’s eigen verwachtingen

Het aantal pre-orders voor de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge overtreft – naar verluid – Samsung’s eigen verwachtingen.

samsung-galaxy-s7-edge-doos1 Bestellingen Galaxy S7 en S7 Edge overtreffen Samsung's eigen verwachtingen

In respons op eerdere geruchten over tegenvallende pre-order aantallen voor de Galaxy S7 (Edge), heeft Samsung’s topman Koh Dong-Jin via Reuters laten weten dat het tegenovergestelde het geval is. Of nouja, uiteindelijk weten wij natuurlijk ook niet wat Samsung’s eigen verwachtingen waren, en hoe opvallend het dus is dat deze overtroffen worden.

In ieder geval is duidelijk dat de smartphonemarkt de laatste tijd flink onder druk staat, en dat het breken van verkooprecords steeds minder vanzelfsprekend zal zijn. Duidelijk is ook, dat de respons op de Galaxy S7 en S7 Edge tot nu toe opvallend positief is, dus of Samsung’s verwachtingen nu wel of niet overtroffen worden, fijne toestellen zijn het.

Vandaag (10 maart) is de laatste dag dat je een Galaxy S7 (Edge) kunt bestellen én in aanmerking kan komen voor een gratis Gear VR headset.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee