Wallpapers Samsung Galaxy S7 nu al te downloaden

Dat de wallpapers – ofja, achtergrondafbeeldingen – van een nieuwe telefoon voor de release al te downloaden zijn is geen nieuws. Voor de Galaxy S7 en S7 Edge duiken ze dit jaar toch wel erg vroeg op.

samsung-galaxy-s7-wallpapers-uitgelekt Wallpapers Samsung Galaxy S7 nu al te downloaden

Via Sammobile’s forum liet ene J.K. Shine – vast het hippe neefje van Samsung’s voormalige mobiele chef J.K. Shin – alle achtergronden achter die je straks op de Galaxy S7 en S7 Edge kunt terugvinden. Eentje hiervan, was onlangs al te zien op een setje uitgelekte persafbeeldingen.

De wallpapers duiken in volledig formaat op, en doen hun werk dus ook prima op je bestaande telefoon van om het eender welk merk. In totaal zijn er dertien afbeeldingen te downloaden. Je vindt ze zoals gezegd op het forum van Sammobile HIER. Een voorproefje van sommige exemplaren zie je hieronder:

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee