Teaser pagina Samsung Unpacked bevestigt indirect Gear 360 camera

Uit de kersverse teaser pagina van Samsung’s aankomende Unpacked evenement op 21 februari valt op te maken dat de nog niet gelanceerde Gear 360 camera een belangrijke rol zal spelen.

samusng-gear-360-unpacked-source-bron-code Teaser pagina Samsung Unpacked bevestigt indirect Gear 360 camera

Het gaat snel met Samsung’s aankomende Gear 360 camera: van de ontdekking van zijn bestaan, tot de eenduidige bevestiging dat hij eraan komt, en nu de bevestiging van de onthulling op 21 februari, duurde minder dan een maand.

Op Samsung’s net gelanceerde teaser pagina voor het komende Unpacked evenement waar ook de Galaxy S7 en S7 Edge het levenlicht zullen zien, zijn een aantal opvallende keywords te vinden. Daarvoor moeten we dan wel een duik nemen in de zogeheten broncode van die pagina. Op de onderbovenstaande afbeelding zie je daar een stukje van, met de veelzeggende term ‘360 video’ in de rijtje met – volgens Samsung – de belangrijkste sleutelbegrippen.

samsung-unpacked-source-code-360-video-1024x496 Teaser pagina Samsung Unpacked bevestigt indirect Gear 360 camera

Toen een paar dagen geleden definitief bevestigd werd dat Samsung een Gear 360 camera wil lanceren, die 360 graden video kan vastleggen – leuk, bijvoorbeeld voor bij je Gear VR – spraken wij het vermoeden uit dat dit wel eens de onaangekondigde ster van het Unpacked evenement op 21 februari zou kunnen blijken te zijn. Er is tenslotte al zoveel uitgelekt over de nieuwe S7 en S7 Edge telefoons. Het benoemen van 360 video als sleutelbegrip voor het evenement bevestigt dit.

En dus lijkt het nagenoeg zeker dat de Samsung tegelijk met haar nieuwe toptoestellen ook een camera zal onthullen, met een hopelijk vriendelijke prijs, waarmee je eenvoudig 360 graden foto’s en video’s kunt vastleggen.

(via)

Galaxy deal tips

Praat mee