Samsung Galaxy (S6) met Android Marshmallow tip: snel spellingcorrectie aan of uit zetten

In de categorie ‘kleine maar fijne verbeteringen die de Android Marshmallow update naar de Samsung Galaxy S6 met zich meebrengt’, vinden we een snelle manier om spellingcorrectie aan of uit te schakelen.

samsung-galaxy-automatische-spellingscorrectie-uitzetten-marshmallow-tip Samsung Galaxy (S6) met Android Marshmallow tip: snel spellingcorrectie aan of uit zetten

Vóór Android Marshmallow moest je vrij diep in de Instellingen graven om de automatische spellingcorrectie aan of juist uit te zetten op je Galaxy telefoon. Na het uitvoeren van de update duikt de ‘schakelaar’ hiervoor op een toegankelijker plaats op.

Zoals je hierboven kunt zien, hoef je alleen nog maar op het ‘pijltje’ te tikken die normaal gesproken meer woordsuggesties toont – rechts naast de voorgestelde woorden. Onder het venstertje dat vervolgens verschijnt zit nu de schakelaar Automatisch vervangen, waarmee je simpel gezegd de autocorrect op je Galaxy uitzet.

Houdt ons de komende tijd in de gaten voor meer Android Marshmallow tips voor je Galaxy – dus voor de S6, maar ook voor andere Galaxy apparaten die de update krijgen.

 

Beste Galaxy S6 deals

Per provider

Los toestel

Praat mee