Voor de duidelijkheid: bestaande Gear VR is compatible met de Galaxy S7 en S7 Edge

Na veel verschillende uitvoeringen van de Gear VR headset, is er voor de net onthulde Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge geen nieuw model gepland. De toestellen zijn compatible met de bestaande Gear VR.

samsung-galaxy-s7-unpacked-livestream-gear-vr1 Voor de duidelijkheid: bestaande Gear VR is compatible met de Galaxy S7 en S7 Edge

De laatste jaren lanceerde Samsung een nieuwe Gear VR bij ieder nieuw topmodel smartphone. Zo ging dat tenminste bij de Galaxy Note 4, en vervolgens bij de Galaxy S6 en S6 Edge. En recenter verscheen hand in hand met de Galaxy S6 Edge Plus opnieuw een Gear VR variant, al was dit dan de uiteindelijke consumenten versie die ook nu nog in de winkels ligt. De vraag of we bij de Galaxy S7 en S7 Edge ook weer een nieuwe Gear VR krijgen is dus niet zo heel vreemd.

De nu lopende pre-order actie – je krijgt tussen nu en 11 maart een gratis Gear VR bij je Galaxy S7 of S7 Edge – was natuurlijk al een duidelijke hint, maar ook voor iedereen die het zich op een later tijdstip nog eens afvraagt: ja, de huidige Gear VR is ook compatible met de Galaxy S7 en S7 Edge. Goed nieuws dus, met name voor iedereen die er eentje had voor zijn of haar S6, en nu van plan is te upgraden naar een S7.

Tip: check onze review van de Gear VR. En zoals gezegd: als je voor 11 maart een Galaxy S7 (Edge) reserveert – bijvoorbeeld bij Samsung zelf, HIER – kun je er gratis zo’n head set bij krijgen.

(via)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee