Vooruit, nog eentje dan: de zilverkleurige Samsung Galaxy S7 (+ foto micro-USB, en meer)

Op de valreep – de officiële onthulling is natuurlijk over twee dagen – krijgen we nu ook Samsung Galaxy S7 te zien in een zilverkleurig jasje.

samsung-galaxy-s7-render-zilver1 Vooruit, nog eentje dan: de zilverkleurige Samsung Galaxy S7 (+ foto micro-USB, en meer)

Wie de laatste tijd minutieus heeft bijgehouden welke varianten van de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge te zien waren in welke kleuren, weet: de ‘platte’ S7 was nog niet te zien in zilver. De S7 Edge kwam al voorbij in zwart, goud en zilver, maar afbeeldingen van de S7 bleven beperkt tot de goudkleurige en zwarte uitvoeringen.

Gelukkig heeft Evan Blass inmiddels ook de zilverkleurige Galaxy S7 de wereld in geslingerd, zodat ook die toestelvariant van het lijstje afgevinkt kan worden. Blass beseft zich kennelijk, dat dit juist dé versie is waar veel toekomstige S7 gebruik(st)ers op zitten te wachten.

galaxy-s7-edge-onder Vooruit, nog eentje dan: de zilverkleurige Samsung Galaxy S7 (+ foto micro-USB, en meer)

Overigens komt uit China de zoveelste live foto van Galaxy S7 Edge, waarop de onderkant van het toestel goed te zien is met de micro-USB aansluiting pontificaal in beeld (voor wie tegen beter weten in toch nog hoopte op een USB type C connector).

Zoals gezegd, hoeven we op de definitieve bevestiging – of ontkenning – van alle geruchten over de specificaties van de Galaxy S7 niet lang meer te wachten. Komende zondag houdt Samsung haar Unpacked evenement, waar de toestellen aan de wereld zullen worden voorgesteld, en dat via een 360 graden livestream te volgen is.

Update: oké, er duiken nog meer foto’s op. Eentje van de Galaxy S7 Edge met het scherm aan, én eentje van beide toestelvarianten naast elkaar. Deze geeft een eerste directe indruk van de verschillende afmetinngen van de 5,1 inch Galaxy S7 en de 5,5 inch Galaxy S7 Edge.

samsung-galaxy-s7-edge-scherm-aan Vooruit, nog eentje dan: de zilverkleurige Samsung Galaxy S7 (+ foto micro-USB, en meer)samsung-galaxy-s7-edge-afmetingen-vergelijken Vooruit, nog eentje dan: de zilverkleurige Samsung Galaxy S7 (+ foto micro-USB, en meer)

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee