Uitgebreide cameravergelijking Samsung Galaxy S7 en iPhone 6S (Plus)

De camera van de Samsung Galaxy S7 doet nogal wat stof opwaaien, en lijkt vooralsnog indrukwekkende resultaten te kunnen leveren. Wie tot in detail wil weten hoe hij zich kan meten met de camera van Apple’s iPhone 6S en 6S Plus kan terecht bij een nieuwe uitgebreide vergelijking.

samsung-galaxy-s7-versus-iphone-6s-plus-camera-vergelijking Uitgebreide cameravergelijking Samsung Galaxy S7 en iPhone 6S (Plus)

Via het YouTube kanaal SuperSafTV zien we een uitgebreide vergelijking tussen de 12 megapixel camera’s van de Galaxy S7 en iPhone 6S en 6S Plus, die respectievelijk wel, niet en wel uitgerust zijn met optische beeldstabilisatie (OIS).

We zien foto’s en video’s voorbij komen die overdag, ’s nachts, en zowel binnen als buiten gemaakt zijn, zodat we een goed beeld krijgen van de cameraprestaties en geluidsopname van de toestellen. Ook de selfie camera aan de voorkant komt aan bod, evenals de ontzettend soepele dual pixel autofocus waar Samsung zelf veel nadrukt op legde tijdens de onthulling van de S7 en S7 Edge.

De video is in het Engels, maar de beelden spreken voor zich – conclusies dien je zelf te trekken.

Tip: check ook de camera vergelijking tussen de Galaxy S7 en de LG G5 en nog meer toestellen, die we gisteren belichtten. De beste deals per provider voor de Galaxy S7 (Edge) en iPhone 6S (Plus) vind je hier:

(via)

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee