Samsung Galaxy S7 onthulling via 360 graden livestream volgen – o.a. met je Gear VR

Het is bijna zover: Op Samsung’s eigen Unpacked evenement in Barcelona zullen de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge vanavond om 19:00 officieel gelanceerd worden. Uiteraard kun je alles via livestream volgen, maar uniek is de mogelijkheid er in VR bij te zijn. Uiteraard met je Gear VR.

samsung-galaxy-s7-unpacked-livestream-gear-vr1 Samsung Galaxy S7 onthulling via 360 graden livestream volgen - o.a. met je Gear VR

Nog niet zolang geleden zinspeelden we er al op, toen een pagina op Samsung’s eigen website het Unpacked evenement in verband bracht met 360 graden video. En inderdaad: je kunt het hele evenement in 360 graden live volgen – en wel op allerlei manieren.

Zo kun je terecht op een speciale pagina, waar je straks de onthulling van de Galaxy S7 en S7 Edge kunt volgen vanuit verschillende camerahoeken. Je kunt ook naar de Play Store gaan – of de App Store, als je een iPhone hebt – en de speciale Unpacked 360 View app installeren. Ook daarmee kun je alles nauwgezet volgen vanuit vier camerastandpunten.

Echt leuk wordt het pas als je een Gear VR hebt. Ook daarvoor vind je een Unpacked 360 View app in de Oculus Store. Daarmee kun je Unpacked dus in 360 graden video volgen met je Gear VR, en de lancering van de Galaxy S7 en S7 Edge dus van dichtbij virtueel meemaken.

Rest de vraag of dit alles in feite een grote PR stunt is om straks de Gear 360 camera te lanceren, waarvan we een tijdje geleden al het bestaan op het spoor kwamen, en die expliciet gemaakt is om onder meer met de Galaxy S7 samen te werken. Het antwoord daarop volgt ongetwijfeld ook komende zondag. In 360 graden video, dus. Vanaf 19:00, om precies te zijn.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee