Lens cover Samsung Galaxy S7 is niet goedkoop

Tegelijk met de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge onthulde Samsung een speciale Lens cover – een hoesje waar je een extra lens voor de camera aan kan schroeven. Tof, maar – naar nu blijkt – niet erg goedkoop.

samsung-galaxy-s7-lens-cover-prijs

De speciale lens cover die je straks kunt aanschaffen voor je Galaxy S7 (Edge) is nu bij online winkel CentralPoint te vinden, voor het bedrag van € 152,46 – geen malse prijs voor een Galaxy S7 hoesje.

Daarvoor krijg je dan natuurlijk wel twee speciale lenzen die de camera van de Galaxy S7 op interessante wijze ondersteunen: een Telephoto lens en een Wide angle lens. De lenzen vormen zo een welkome aanvulling op de toch al niet verkeerde 12,2 megapixel Dual pixel camera van de toestellen.

samsung-galaxy-s7-edge-lens-cover

De lens cover voor de Galaxy S7 Edge is niet precies hetzelfde als die voor de S7 – het toestel heeft tenslotte een net iets andere vorm. Gelukkig blijft de precies wel hetzelfde. De hoesjes-met-lens zijn waarschijnlijk rond dezelfde datum leverbaar als de Galaxy S7 toestellen zelf. Check ook ons uitgebreide overzicht met Galaxy S7 Edge hoesjes.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee