Lens cover Samsung Galaxy S7 is niet goedkoop

Tegelijk met de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge onthulde Samsung een speciale Lens cover – een hoesje waar je een extra lens voor de camera aan kan schroeven. Tof, maar – naar nu blijkt – niet erg goedkoop.

samsung-galaxy-s7-lens-cover-prijs-1024x344 Lens cover Samsung Galaxy S7 is niet goedkoop

De speciale lens cover die je straks kunt aanschaffen voor je Galaxy S7 (Edge) is nu bij online winkel CentralPoint te vinden, voor het bedrag van € 152,46 – geen malse prijs voor een Galaxy S7 hoesje.

Daarvoor krijg je dan natuurlijk wel twee speciale lenzen die de camera van de Galaxy S7 op interessante wijze ondersteunen: een Telephoto lens en een Wide angle lens. De lenzen vormen zo een welkome aanvulling op de toch al niet verkeerde 12,2 megapixel Dual pixel camera van de toestellen.

samsung-galaxy-s7-edge-lens-cover Lens cover Samsung Galaxy S7 is niet goedkoop

De lens cover voor de Galaxy S7 Edge is niet precies hetzelfde als die voor de S7 – het toestel heeft tenslotte een net iets andere vorm. Gelukkig blijft de precies wel hetzelfde. De hoesjes-met-lens zijn waarschijnlijk rond dezelfde datum leverbaar als de Galaxy S7 toestellen zelf. Check ook ons uitgebreide overzicht met Galaxy S7 Edge hoesjes.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee