Samsung Galaxy S7 Edge te zien in grijs, capaciteit accu bevestigd

De Samsung Galaxy S7 Edge is te zien op persafbeeldingen in een grijze uitvoering. Het toestel heeft, zoals verwacht, een batterij met een capaciteit van maarliefst 3600 mAh.

samsung-galaxy-s7-edge-grijs Samsung Galaxy S7 Edge te zien in grijs, capaciteit accu bevestigd

Met minder dan twee weken te gaan tot de officiële onthulling van de Galaxy S7 en zijn broer met edge schermen, de Galaxy S7 Edge, duikt er steeds meer informatie op over de toestellen. Of – want het meeste was al bekend – worden eerdere geruchten bevestigd door verifieerbare informatie.

In ieder geval doet meneer Evan Blass weer een duit in het zakje door opnieuw een persafbeelding te Twitteren, dit keer van de Galaxy S7 Edge. Om precies te zijn, zien we – hierboven – de grijze of zilverkleurige uitvoering van het toestel, die op de markt moet verschijnen naast een zwarte, witte, en goudkleurige variant, zo bleek uit een eerder verschenen lijstje met Galaxy S7 accessoires.

galaxy-s7-edge-accu-capaciteit Samsung Galaxy S7 Edge te zien in grijs, capaciteit accu bevestigd

Via de Amerikaanse keuringsinstantie FCC komen we daarnaast te weten dat de S7 Edge – geheel conform eerdere berichten – inderdaad een batterij heeft met een ruime capaciteit van 3600 mAh. Dat valt te lezen op het electronische label van de FCC, dat in het Toestel-info scherm van de telefoon is opgenomen.

Dit betekent natuurlijk een flinke verbetering ten opzicht van de Galaxy S6 Edge, die door het leven gaat met een lagere 2600 mAh capaciteit. En zelfs de accu van de 5,7 inch S6 Edge Plus verbleekt met zijn 3000 mAh capaciteit. Al met al genoeg redenen dus, om hoge verwachtingen te hebben van de accuduur van de Galaxy S7 Edge.

Over de accuduur van de Galaxy S7 doken recent nog geruchten op. Deze zou erg goed zijn, met een 3000 mAh batterij aan boord van het toestel.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee