Samsung bevestigt zelf bestaan Galaxy S7 Edge, verklapt edge features

Op Samsung’s eigen website wordt de Galaxy S7 Edge alvast vermeld, en is te zien welke features we straks kunnen verwachten op het edge scherm van dit gebogen broertje van de platte Galaxy S7.

samsung-galaxy-s7-edge-features-1-1024x575 Samsung bevestigt zelf bestaan Galaxy S7 Edge, verklapt edge features

Op het gedeelte van Samsung’s developers website waar onder andere SDK’s en andere tools beschikbaar worden gesteld, bevestigt het Look gedeelte alvast dat de Galaxy S7 Edge er inderdaad aankomt. Dat wisten we natuurlijk al lang, maar bevestiging door Samsung zelf is altijd mooi meegenomen.

Daarnaast komen we te weten dat de Galaxy S7 Edge dezelfde edge features zal hebben die we tot nu toe alleen kennen van de Galaxy S6 Edge na de Android Marshmallow update. Onder andere zijn er nu twee types edge paneel: de smalle Edge Single en de bredere Edge Single Plus. Panelen van dit laatste type tonen meer informatie, en lijken qua functionaliteit meer op de edge van de Galaxy Note Edge.

samsung-galaxy-s7-edge-features-2-1024x434 Samsung bevestigt zelf bestaan Galaxy S7 Edge, verklapt edge features

Dit laatste is wat ons betreft een goede ontwikkeling, zowel voor de bestaande edge toestellen – de S6 Edge Plus krijgt de snufjes straks tenslotte ook – maar ook voor de Galaxy S7 Edge. Hiermee krijgt het edge scherm steeds meer functionele waarde, naast het feit dat het natuurlijk gewoon erg mooi is.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee