Opnieuw update Samsung Galaxy S5 Neo met recente security patches (update: S4 Active ook)

Een week of twee terug kreeg de Galaxy S5 Neo al een belangrijke beveiligingsupdate, en nu volgt er pardoes nog eentje.

samsung-galaxy-s5-neo Opnieuw update Samsung Galaxy S5 Neo met recente security patches (update: S4 Active ook)

De nieuwe update brengt firmwareversie XXU1APA6 naar de unbranded Galaxy S5 Neo, met aan boord nog recentere beveiligingspatches. In het Toestel-info scherm valt nu te lezen dat het toestel voorzien is van de recent uitgebrachte januari patches (dank, Bert!). Het Stagefright lek was al voorgoed gedicht door eerdere updates voor het toestel.

Update: inmiddels rolt er ook een update voor de Galaxy S4 Active het land in. Dit toestel kreeg enige tijd geleden al de eerste Stagefright patches, en nu wordt ook de rest van het lek definitief gedicht. Firmwareversie XXUDPA4 is beschikbaar, en zorgt ervoor dat ook dit toestel qua beveiliging weer bij de tijd is.

Heb jij één van deze update ook al geïnstalleerd op jouw S5 Neo of S4 Active? Laat hieronder dan weten wat je nog meer tegenkomt aan veranderingen!

Beste Galaxy S5 Neo aanbiedingen per provider

Reacties

  1. Govert Jansen zegt

    Gisteren heb ik deze update ontvangen en geïnstalleerd.Ik moest bij een aantal apps weer opnieuw inloggen. Maar voor de rest is er niks veranderd. Behalve dan dat er bij de firmwareversie XXU1APA6 staat. Mijn telefoon was al eerder beschermd tegen stagefright, dit heb ik gecontroleerd met een stagefright-detector app!

  2. susan zegt

    Nou ik heb idd 2x achter elkaar een update ontvangen voor mijn s5neo en ben er totaaaal niet blij mee.
    Als mensen mij bellen kunnen zij mij niet verstaan, wel als ik hun bel. Dit probleem had ik ook in het begin toen ik mijn nieuwe mobiel ging gebruiken. Ik ben naar de Samsung store in Haarlem geweest en die hebben er nieuwe software op gezet en het probleem was opgelost. Ik hoop niet dat ik dit bij elke update moet gaan doen want dan wordt het een duur mobieltje……

Praat mee