Officiële introductie video Samsung Galaxy S7 en S7 Edge

Na de officiële onthulling van de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge, volgt uiteraard de officiële introductievideo.

samsung-galaxy-s7-edge-introductie-video1-1024x477 Officiële introductie video Samsung Galaxy S7 en S7 Edge

Sinds jaar en dag lanceert Samsung ieder nieuw toptoestel met een officiële introductie video, waar nog eens wordt uitgelegd wat precies de nieuwe en sterke kanten zijn. In dit geval worden de Galaxy S7 en S7 Edge nog eens van tekst en uitleg voorzien – maar wel zodanig dat je er niet het gehele Unpacked evenement voor hoeft te kijken.

In een mooi beknopte video van iets meer dan 3 minuten zie je de S7 en S7 Edge van alle kanten, wordt uitgelegd waarom de nieuwe 12 megapixel camera een goed idee, en dat het toestellen inderdaad aardig goed bestand zijn tegen water. En als klap op de vuurpijl komt ook de Gear 360 camera – een 360 graden camera die ook vandaag geïntroduceerd werd – voorbij.

Hieronder vind je de complete video. Check ook de eerste winkels die de Galaxy S7 met abonnement aanbieden – of de eerste shops voor de Galaxy S7 Edge met abo. Los kun je de S7 en S7 Edge nu al bij Samsung zelf reserveren voor respectievelijk € 699,- en € 799,-. Je krijgt er dan tot 11 maart zelfs een gratis Gear VR bij.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee