Actie: gratis exclusieve metalen band voor je Gear S2 BALR special edition

Een exclusieve metalen horlogeband bij je Samsung Gear S2 BALR Special Edition – een variant van de Gear S2 Classic –  met persoonlijke gegraveerde tekst, voor nop? Ja hoor, geen probleem.

gear-s2-balr-actie-gratis-metalen-band Actie: gratis exclusieve metalen band voor je Gear S2 BALR special edition

Dankzij onze collega’s van Sammobile, en de logistieke inzet van Samsung en Coolblue kun je in Nederland nu je eigen speciale, metalen band ontvangen als je een Gear S2 BALR Special Edition hebt aangeschaft. Als klap op de vuurpijl kun je deze band laten voorzien van je persoonlijke, gegraveerde tekst.

Om voor deze exclusieve gratis band in aanmerking te komen, moet je je Gear S2 BALR bij Coolblue kopen, én je unieke code – factuurnummer van de aankoop, om precies ze zijn – invullen op de actiewebsite HIER.

gear-s2-balr-gratis-metalen-band-actie Actie: gratis exclusieve metalen band voor je Gear S2 BALR special edition

Je kunt deelnemen als je je horloge vanaf 8 februari tot en met 6 maart (factuurdatum) aanschaft – én zolang de voorraad strekt. De exacte voorwaarden van de actie vind je HIER. De Gear S2 BALR koop je bij Coolblue voor € 399,- HIER.

Galaxy deal tips

Praat mee