‘Samsung geeft gratis Gear VR bij Galaxy S7 preorders’

Samsung zou een actie plannen waarbij iedere Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge preorder een gratis Gear VR virtual reality headset krijgt.

samsung-gear-vr-s6-edge-plus 'Samsung geeft gratis Gear VR bij Galaxy S7 preorders'

Dat je de Galaxy S7 en S7 Edge straks direct na de onthulling op 21 februari kunt bestellen mag geen verrassing heten. Zo gaat dat in Nederland altijd na de lancering van een top-Galaxy telefoon. Dat je er in de periode tussen onthulling en release een cadeau bij krijgt is ook deel van Samsung’s normale PR voering. Nieuws is, dat dat cadeau dit jaar bestaat uit een heuse Gear VR.

Dit, althans, heeft Androidworld vernomen van verschillende bronnen. Om de Gear VR voor nop bij jouw Galaxy S7 of S7 Edge te krijgen, moet je de – voor menigeen inmiddels bekende – procedure doorlopen. Je moet je aanmelden op een speciale actiepagina, waarna je later de benodigde informatie kunt doorgeven om de virtual reality headset daadwerkelijk te ontvangen. De echte release van het toestel volgt, zoals bekend, op 11 maart.

Normaal gesproken kost een Gear VR net geen honderd euro, als je deze zelf los aanschaft. Tip: check onze uitgebreide review van dit opzienbarende apparaat.

Je kunt je ook inschrijven voor onze Galaxy S7 email notificatie, om een bericht te ontvangen zodra het toestel in Nederland arriveert:

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee