Canadese provider: ‘Marshmallow voor Galaxy S6 Edge Plus vanaf begin maart’

Als eerste ter wereld, dropt de Canadese provider Telus hints over de beschikbaarheid van Android 6.0 Marshmallow op de Galaxy S6 Edge Plus. Uiteraard gaan deze niet over een Nederlandse update, maar ze bieden tenminste een eerste ruwe indicatie wanneer de globale uitrol op gang kan komen.

samsung-galaxy-s6-edge-plus-review-4 Canadese provider: 'Marshmallow voor Galaxy S6 Edge Plus vanaf begin maart'

Elders ter wereld rolt de update naar Android 6.0 Marshmallow uit voor de Galaxy S6 en S6 Edge, en ook voor de niet hier verkrijgbare Galaxy Note 5 is de kop er inmiddels af. En hoewel Samsung zelf de Galaxy S6 Edge Plus wel noemde bij de officiele introductie van de nieuwe edge features in Android Marshmallow, ontbrak in feite nog iedere indicatie van wanneer de uitrol van de update voor dat toestel van start kan gaan.

De Canadese provider Telus laat weten hun versie van de S6 Edge Plus vanaf 9 maart te gaan voorzien van de nieuwste versie van het Android besturingssysteem. Uiteraard zegt niets over wanneer we de update in Nederland kunnen verwachen, maar het is tenminste een betrouwbare indicatie dat de uitrol van Marshmallow voor de S6 Edge Plus redelijk parallel met die van de andere S6 modellen zal verlopen. Telus verwacht de update voor de kleinere S6 en S6 Edge bijvoorbeeld pas enige weken later.

Uiteraard lees je het hier op Galaxy Club als de Marshmallow update voor de S6 Edge Plus in Nederland arriveert. Voor die tijd vind je hier al een uitgebreide preview van de update op het toestel.

(via)

Beste Galaxy S6 Edge Plus deals per provider

Praat mee