Android Marshmallow update voor Samsung Galaxy S6 Edge Plus van start (in Zuid-Korea)

De eerste gebruik(st)ers met een Galaxy S6 Edge Plus kunnen nu de update naar Android 6.0.1 Marshmallow op hun toestel installeren. Mits ze in Zuid-Korea wonen, op dit moment.

samsung-galaxy-s6-edge-plus-tip-beveiliging-richtingsvergrendeling Android Marshmallow update voor Samsung Galaxy S6 Edge Plus van start (in Zuid-Korea)

Voor de kleinere Galaxy S6 en S6 Edge ging de Marshmallow update al van start – ook in Nederland – maar voor de grotere S6 Edge Plus liet de uitrol nog op zich wachten. Vorig week kwamen te weten dat de update mogelijk in maart zou beginnen, maar inmiddels kunnen gebruik(st)ers in Zuid-Korea ‘m al installeren.

De update brengt niet alleen Android versie 6.0.1 naar de Galaxy S6 Edge Plus, inclusief alle bijbehorende veranderingen, maar ook een flink aantal nieuwe features die het edge scherm nuttiger maken.

Zoals gebruikelijk rolt Samsung de update per markt/land uit. Op dit moment is beschikbaarheid beperkt tot Zuid-Korea. Wanneer de update in Nederland geïnstalleerd kan worden is pas bekend op het moment dat het zover is. Wij houden je in ieder geval op de hoogte!

(via)

Beste Galaxy S6 Edge Plus deals per provider

Praat mee