Toekomstige S Pen zou kunnen als mini-kickstand gebruikt kunnen worden

Nou je bent in ieder geval niet de enige die regelmatig denkt dat het wel eens handig zou zijn als een moderne smartphone een soort van ingebouwde kickstand zou hebben, jeweetwel, voor die zeldzame momenten waar je simpelweg een filmpje wilt kijken maar niet telkens je smartphone vast wilt houden.

Het lijkt erop dat de ontwerpers van Samsung ook zo nu en dan moe worden van het constant vasthouden van een redelijk grote smartphone (lees: Galaxy Note / S6 Edge Plus). Een gleodnieuw patent laat zien dat de befaamde S Pen wellicht in de toekomst gebruikt zal kunnen worden als een kleien kickstand voor je Galaxy Note.

6a0168e68320b0970c01bb08b71305970d-1024x551 Toekomstige S Pen zou kunnen als mini-kickstand gebruikt kunnen worden6a0168e68320b0970c01bb08b712e7970d Toekomstige S Pen zou kunnen als mini-kickstand gebruikt kunnen wordens-pen-kickstand-2-635x1024 Toekomstige S Pen zou kunnen als mini-kickstand gebruikt kunnen worden

Als we de tekeningen van het ontwerp mogen geloven zou een toekomstige S Pen ergens in het midden moeten kunnen buigen om zo vanaf de achterkant van het toestel als een steuntje te dienen. Lekker makkelijk als je het ons vraagt en ook nog eens geniaal, want zeg nou zelf, een smartphone met een fysiek geïntegreerde kickstand, daar zitten wij in ieder geval nog niet op te wachten 😉

Veel meer info dan de plaatjes en hetgeen je hierboven hebt kunnen lezen is er momenteel nog niet, maar gezien er onlangs nog nieuwe aanwijzingen naar boven kwamen over Samsung die wel degelijk nog bezig is met een nieuwe Galaxy Note lijkt het ons op z’n minst een plausibel gerucht!

(via)

Praat mee