Samsung registreert Gear 360 trademark in Zuid-Korea – 360 graden VR camera op komst

Samsung’s recente Gear S2 is nog niet zo lang op de markt, maar er lijkt nog meer in de Gear-pijpleiding te zitten. Die suggestie wekt de registratie van de merknaam Gear 360 in Samsung’s thuisland Zuid-Korea.

samsung-gear-360-tm-1024x228 Samsung registreert Gear 360 trademark in Zuid-Korea - 360 graden VR camera op komst

Hoewel de omschrijving van de merknaam bij de registratie aanvraag (PDF) niet precies eenduidig is, zijn er verwijzingen te vinden naar fotoapparatuur en camera’s. Pin ons er niet op vast, maar mogelijk gaat het hier dus om de commerciële versie van de 360 graden camera die Samsung eerder toonde onder de naam Project Beyond.

Of en wanneer we deze camera in de winkel gaan tegenkomen is op dit moment niet te voorspellen. Mogelijk bereidt Samsung een introductie tegelijk met de Galaxy S7 voor tijdens het Mobile World Congress, maar zeker is dat natuurlijk niet.

Galaxy deal tips

Praat mee