‘Samsung Galaxy S7, S7 Edge en S7 Edge Plus worden tegelijk gelanceerd’

Er komt een Samsung Galaxy S7. En een Galaxy S7 Edge. Én een Galaxy S7 Edge Plus. En ze komen ook nog eens allemaal tegelijk, aldus een nieuw gerucht.

samsung-galaxy-s71 'Samsung Galaxy S7, S7 Edge en S7 Edge Plus worden tegelijk gelanceerd'

Het is natuurlijk niet voor het eerst dat er geruchten circuleren over een Galaxy S7 Edge Plus. Eerder al was er sprake van dat het toestel tegelijk met zijn kleinere broer – de S7 Edge zonder plus – in de winkels zal belanden. Echter, tussendoor leek het alsof de S7 Edge en de S7 Edge Plus in feite één en hetzelfde toestel zijn, met een 5,5 inch schermdiagonaal. Gelukkig werd dit, om duidelijkheid koste wat het kost te voorkomen, recent ook weer tegengesproken.

Hoe de vork uiteindelijk ook in de steel zal blijken te zitten: volgens insider Evan Blass bestaat de S7 serie wel degelijk uit drie modellen, die bovendien allemaal tegelijk gelanceerd zullen worden. Dit zou blijken uit – vermoedelijk – een stukje promotiemateriaal wat hij toegespeeld zou hebben gekregen.

samsung-galaxy-s7-edge-plus-promo 'Samsung Galaxy S7, S7 Edge en S7 Edge Plus worden tegelijk gelanceerd'

Hiermee zou Samsung in feite dus uit zijn op een herhalingsoefening van de Galaxy S6 serie, maar dan zonder ‘pauze’ tussen de komst van de kleine en grote modellen. Met name de Galaxy S6 Edge Plus – op de markt sinds september j.l. – zou zijn status van ‘vlaggenschip’ maar verrassend kort hebben behouden.

Rond 20 februari zal Samsung de Galaxy S7 én een of twee edge varianten onthulling, dat is nagenoeg zeker. Tot die tijd zal er nog heel wat af gespeculeerd worden. Als je jezelf al het geroddel wilt besparen, kun je jezelf ook inschrijven voor onze Galaxy S7 notificatie. Je krijgt dan een berichtje zodra één of meerdere varianten verkrijgbaar zijn in Nederland:

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee