FCC keurt LED View Cover Samsung Galaxy S7 (Edge)

Nog voor de Samsung Galaxy S7 zelf, is de bijbehorende LED View Cover door de Amerikaanse keuringsdienst FCC onder de loep genomen.

De LED View Cover (EF-NG930 en EF-NG935) dook enige tijd terug al op in een overzicht met accessoires voor de Galaxy S7 en S7 Edge, zij het onder de naam LED Cover. Het mag niemand verbazen dat we niet zoveel te weten komen over de Galaxy S7 zelf in de testrapporten die de Amerikaanse FCC onlangs publiceerde (hier voor de Galaxy S7 Edge), niet in de laatste plaats omdat foto’s – zoals gebruikelijk – ontbreken.

Wel is dit een teken hoe ver Samsung al is met het in beweging zetten van het releaseproces van de Galaxy S7 en alles wat daar nog meer bij komt kijken. Een onthulling vlak voor het Mobile World Congress – zeg, op 20 februari – op de voet gevolgd door een release lijkt onvermijdelijk.

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee