‘Samsung Galaxy S7 krijgt feature genaamd Vivid Photo’

Volgens de bekende ‘anonieme bronnen’ zal Samsung de aankomende Galaxy S7 serie uitrusten met een feature genaamd Vivid Photo.

samsung-galaxy-a5-2016-camera-bump-s6-vergelijking 'Samsung Galaxy S7 krijgt feature genaamd Vivid Photo'

De Galaxy S7 krijgt naast nieuwe features ook een camera die minder uit de achterkant steekt

Nadat HTC in het verleden al hoge ogen gooide met haar Zoes, en Apple recenter haar nieuwe iPhones voorzag van zogeheten Live Photos – foto’s in de vorm van een korte video – zou ook Samsung werken aan een vergelijkbare functie. Deze moet dan uiteraard zijn intrede doen in de nieuwe Galaxy S7 toestelserie, en gaat mogelijk door het leven onder de naam Vivid Photo.

Dat zou althans blijken uit uitspraken gedaan door een anoniemen insider, die tevens weet te melden dat Samsung haar Vivid Photo’s in feite baseert op geanimeerde GIFs, zodat je ze eenvoudig met iedereen kunt delen.

Op dit moment zou nog niet zeker zijn of Samsung het snufjes ook echt op tijd af heeft voor de Galaxy S7 – mogelijk volgt deze pas met een latere update, al is dit natuurlijk ook dé manier om je gerucht volledig oncontroleerbaar te maken. Maar dat terzijde.

Natuurlijk is het idee dat Samsung een dergelijke optie in de Galaxy S7 en S7 Edge stopt best logisch. Andere fabrikanten doen het, dus waarom Samsung niet, tenslotte. In ieder geval komen we rond 20 februari zeker meer te weten, als Samsung de Galaxy S7 onthult tijdens een speciaal Unpacked evenement in Barcelona.

(via)

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee