Meer specs Samsung Galaxy J5 (2016) duiken op in benchmark

Vorige week kwamen wij de nog onbekende Samsung Galaxy J5 (2016) op het spoor, en nu verraadt een benchmarktest meer details van het toestel.

samsung-galaxy-j5-2016-specificaties Meer specs Samsung Galaxy J5 (2016) duiken op in benchmark

Hoewel de huidige Galaxy J5 nog niet zo lang op de markt is, werkt Samsung al aan een opvolger van haar interessantste budgettelefoon. Aan de specificaties die nu opgedoken zijn in de GFXBench test te zien, zullen de veranderingen vrij beperkt zijn.

De nieuwe versie van de J5 is uitgerust met dezelfde Snapdragon 410 processor. Het beeldscherm groeit licht van vijf naar 5,2 inch, maar de 720p HD resolutie blijft onveranderd. Wel heeft de J5 (2016) met 2 GB iets meer werkgeheugen, en ook de interne opslagcapaciteit gaat omhoog naar 16 GB.

Op cameragebied verandert er ook niet zoveel: de Galaxy J5 (2016) heeft een 12 megapixel lens achter, en een 4,7 megapixel sensor aan de voorzijde. Of de front-flitser behouden blijft in het nieuwe model valt nog niet op te maken uit de nieuwe informatie.

Beste Galaxy J5 (2016) aanbiedingen per provider

Praat mee