Natuurlijk, daar is nu ook de Samsung Galaxy J7 (2016)

Vijf, vier, drie, twee, één, en plof – daar liggen geheel volgens verwachting de eerste tekenen van leven van de Samsung Galaxy J7 (2016), met dank aan een benchmarktest.

samsung-galaxy-j7-2016-specificaties-gfxb Natuurlijk, daar is nu ook de Samsung Galaxy J7 (2016)

Zoals ook al met andere telefoons het geval was, duiken de eerste bewijzen voor het bestaan van de Galaxy J7 (2016) – de 2016 versie van de Galaxy J7 – op in de database van benchmarktest GFXBench. Dit alles, nadat we onlangs al de Galaxy J5 (2016) op het spoor kwamen.

De Galaxy J7 (2016) brengt een aantal verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. De schermresolutie gaat omhoog van 720p HD naar een heuse 1080p Full HD, en het werkgeheugen groeide naar 3 GB. De processor blijft Qualcomm’s Snapdragon 615 chip, en ook op camera- en opslaggebied lijkt er vooralsnog weinig nieuws onder de zon.

Het is natuurlijk maar de vraag of de Galaxy J7 (2016) ooit naar Europa en Nederland gaat komen. De eerste Galaxy J7 heeft hier tenslotte ook nooit in de winkels gelegen. Dat neemt niet weg dat er best een markt zou kunnen zijn voor een goedkope phablet met een 5,5 inch schermdiagonaal én een 1080p Full HD resolutie. Maar erop gaan zitten wachten, nee, dat zouden wij nog even niet doen.

Beste Galaxy J7 (2016) aanbiedingen per provider

Praat mee