Indiase importdatabase bevestigt schermgrootte Samsung Galaxy S7 en S7 Edge

Zowel de Samsung Galaxy S7 als de Galaxy S7 Edge zijn in India gearriveerd voor de gebruikelijke testdoeleinden. Importdocumenten laten zien dat de toestellen uitgerust zijn met respectievelijk een 5,1 en een 5,5 inch beeldscherm.

samsung-galaxy-s6-edge-plus-review-1 Indiase importdatabase bevestigt schermgrootte Samsung Galaxy S7 en S7 Edge

In de Indiase importdatabase Zauba zijn de Galaxy S7 met modelcode SM-G930R4 en de S7 Edge met modelcode SM-G935R4 opgedoken. Het gaat hier om voor de Amerikaanse markt bestemde toestelvarianten.

Hoewel er maar weinig informatie over beide Galaxy S7 varianten vermeld wordt, zien we dat de gewone S7 een 5,1 inch scherm heeft, en de S7 Edge een 5,5 inch beelddiagonaal. Dit laatste is vooral interessant, omdat er nogal wat onduidelijk bestaat over de afmetingen van de toestelversie met (dualedge scherm.

samsung-galaxy-s7-edge-india Indiase importdatabase bevestigt schermgrootte Samsung Galaxy S7 en S7 Edge

De 5,5 inch diagonaal van de Galaxy S7 Edge dook onlangs al op, maar werd ook tegengesproken. Hoewel er geen garanties zijn dat de hier getoonde informatie betrekking heeft op de definitieve Galaxy S7 versies zoals ze straks in de winkels zullen belanden, is het wel de zoveelste hint dat de S7 en S7 Edge in feite niet even groot zullen zijn.

(via)

Beste Galaxy S7 aanbiedingen per provider:

Galaxy S7

S7 Edge

Praat mee